Od ponedeljka u najmodernijem izdanju!

Prvi prodajni prostor kompanije “Megapromet” u budvi, u samom centru grada, u neposrednoj blizini zelene pijace, u ponedeljak, 14. marta predstavlja Budvanima i njihovim gostima sasvim novi, modernizovani enterijer na prostoru od preko 1000 metara kvadratnih.

Svečanom otvaranju “nove Mege” radovali su se mnogobrojni kupci koji već dvije decenije svoje povjerenje poklanjaju upravo ovom objektu i ljubaznom osoblju koje u njemu posluje.

“U susret novoj turističkoj godini koja će, svi se najiskrenije nadamo, biti mnogo bolja i kvalitetnija od prethodne dvije, sa zadovoljstvom najavljujemo da je uspješno završeno renoviranje našeg najznačajnijeg objekta te da će kupci ubuduće moći da uživaju u savremeno opremljenom i mnogo prijatnijem ambijentu. Za sam dan otvaranja, ponedeljak, 14.mart pripremili smo nevjerovatno niske cijene, kao poklon svim lojalnim kupcima bez kojih naše poslovanje ne bi imalo smisla” – istakao je Balša Mitrović, izvršni direktor budvanske kompanije “Megapromet d.o.o.”

Kompanija “Megapromet d.o.o.” zapošljava više od 350 ljudi u svojih deset objekata na teritoriji opštine Budva i pored uspješnog poslovanja i izražene ljubaznosti svojih zaposlenih, prepoznata je i kao društveno odgovorna organizacija koja za cilj ima unapređenje života i rada u zajednici.

Ostale novosti

Mjesto za vaše ljubimce

Dragi kupci, želimo da vas obavjestimo da od sada vaš ljubimac ima posebno mjesto gdje može da vas sačeka uz hranu i vodu, dok obavljate

Prestižno priznanje „Najbolji menadžer“

Priznanje za uspješno, savjesno i odgovorno rukovodjenje porodičnom kompanijom Megapromet doo Budva, dodjeljeno je njenom izvršnom direktoru Balši Mitroviću. Prestižno priznanje „Najbolji menadžer“ namijenjeno je

Kontakt informacije

Phone : +382 33 451 883