Prestižno priznanje „Najbolji menadžer“

Priznanje za uspješno, savjesno i odgovorno rukovodjenje porodičnom kompanijom Megapromet doo Budva, dodjeljeno je njenom izvršnom direktoru Balši Mitroviću. Prestižno priznanje „Najbolji menadžer“ namijenjeno je najodgovornijim menadžerima, koji rukovode kompanijama koje uspješnim poslovanjem doprinose pozitivnom poslovnom okruženju u Crnoj Gori i najmanje tri godine zaredom imaju najbolji bonitet, najviši rejting i nikada se nisu nalazile na crnoj listi poreskih dužnika. Samo priznanje predstavlja potvrdu dugogodišnjeg sistemskog i kvalitetnog rada.

Bonitetna kuća Solvent Rating drugi put zaredom dodjeljuje prestižno priznanje „Najbolji menadžer“ najuspješnijim rukovodiocima u Crnoj Gori koristeći evropsku metodologiju izračunavanja boniteta.

Prema navodima Bonitetne kuće kompanija kojom rukovodi Balša Mitrović konstantno se nalazi na bijeloj listi poreskih obveznika i važi za jednu od najuspješnihijih kompanija na tržištu Crne Gore, a naširoko prepoznata kao uspješno porodično preduzeće. Njegovo savremeno poznavanje novih trendova na tržištu i planovi za budući razvoj i rast preduzeća od velike su važnosti i značaja, čime kompanija uspješno prati savremene trendove u trgovini prilagodjavajući se svim modernim promjenama na tržištu. 

Ostale novosti

Kontakt informacije

Phone : +382 33 451 883

Email : komercijala@megapromet.me